Brow Sketcher Гел- сенки за вежди /1.6 гр/ – 01 Light Blond – светло русо

14.00 лв.

Дълготраен и водоустойчив цветен гел за вежди.

Brow Sketcher Гел- сенки за вежди /1.6 гр/ – 01 Light Blond – светло русо

14.00 лв.

Категория: Етикет: