Доставка и методи на плащане

Доставката до всички населени места в България на поръчка на стойност над 100 лв. е безплатна.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма „СПИДИ“ и „EKOHT“ с наложен платеж -ППП (пощенски паричен превод) за цялата страна.

Доставка чрез фирма Спиди:

До офис СПИДИ: 6.00лв

До Ваш адрес: 7.50лв

До офис ЕКОНТ:  7.00лв.

 

Цените за доставка са фиксирани и включва доставка,опаковка и подготовка на поръчката. За експресна доставка  се калкулира допълнителна надценка.

След направената от Вас поръчка, Вие ще получите e-mail или телефонно обаждане с информация за поръчания от вас продукт.

  • Срокът за доставка е от 1(един) до 3(три) работни дни.
  • Поръчки, направени след 16.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден. Всички заявки от събота и неделя се обработват в понеделник. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, както и в случай на забавяне на пратката, Вие ще бъдете информирани.
  • Плащането с наложен платеж се извършва в момента на получаване на поръчката, като сумата се заплаща на куриера!
  • Рекламации се приемат САМО когато стоката е отворена пред куриера и е издаден съответният протокол за повредена стока!

Връщане на пратка

Според българското законодателство имате право да върнете стоката в 14-дневен срок от датата на доставката. Стоката трябва да бъде върната в безупречен търговски вид и без да е употребена. Нарушаване на целостта на опаковката се счита за употребена стока и не подлежи на връщане. Не дължите никакви обезщетения, неустойки или други разходи с изключение на тези, които сте направили за връщането на стоката.