Условия за ползване

Доставка и методи на плащане

Доставката до всички населени места в България на поръчка на стойност над 100 лв. е безплатна.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма „СПИДИ“ и „EKOHT“ с наложен платеж -ППП (пощенски паричен превод) за цялата страна, като транспортните разходи се добавят към поръчката. Сумата е калкулирана за стандартна доставка до офиса на куриерската фирма.

До офис СПИДИ:  -до 3кг. -3.90лв., над 3кг. – 5.50лв.

До Ваш адрес: до 3кг. -5.90лв., над 3кг. – 9.20лв.

До офис ЕКОНТ:  -до 2кг. -5.50лв., над 2кг. – 6.50лв.

 

За експресна доставка или доставка до ваш адрес се калкулира допълнителна надценка.

След направената от Вас поръчка, Вие ще получите e-mail или телефонно обаждане с информация за поръчания от вас продукт.

  • Срокът за доставка е от 1(един) до 3(три) работни дни.
  • Поръчки, направени след 16.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден. Всички заявки от събота и неделя се обработват в понеделник. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, както и в случай на забавяне на пратката, Вие ще бъдете информирани.
  • Плащането с наложен платеж се извършва в момента на получаване на поръчката, като сумата се заплаща на куриера!

Връщане на пратка

Според българското законодателство имате право да върнете стоката в 14-дневен срок от датата на доставката. Стоката трябва да бъде върната в безупречен търговски вид и без да е употребена. Нарушаване на целостта на опаковката се счита за употребена стока и не подлежи на връщане. Не дължите никакви обезщетения, неустойки или други разходи с изключение на тези, които сте направили за връщането на стоката.